• Zomergroet!

6 jul 2021
  • Beste allemaal,

Zoals altijd ontvangen jullie van mij een bericht als we de zomerperiode in gaan. Ter voorbereiding heb ik de zomergroet van vorig jaar erbij genomen. Wie had kunnen denken dat seizoen 2020/2021 nog een vreemder jaar met lockdowns en versoepelingen zou worden dan seizoen 2019/2020?

Vorig jaar rond deze tijd was ik nog hoopvol dat in september 2020 het seizoen gewoon van start zou kunnen, wellicht met de 1,5 meter regel, maar wel dat er gevoetbald kon worden een heel seizoen. Hoe anders was de realiteit…

Waar ik trots op ben, is het feit dat we als club altijd geprobeerd hebben te kijken wat wel kon en mocht in plaats van focussen op wat niet. Lastig was het om verbinding te blijven houden met leden die lang niet mochten voetballen. De commissie communicatie heeft haar stinkende best gedaan om in ieder geval via social media ons zichtbaar te houden. En de online pubquiz was meer dan gezellig!

Daarbij verdienen onze sponsors ook een groot compliment. In deze bizarre tijden zijn zij achter de club blijven staan en wij uiteraard ook achter hen. Want zonder onze sponsors zouden we als v.v. Bavel niet bestaan.

Vaak gebruiken we de slogan: samen maken we de club. Langs deze weg wil ik alle vrijwilligers, in welke vorm dan ook, enorm bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen. Dankzij hen kon er binnen alle beperkingen toch gesport worden door de groepen die dat mochten. Ons sportpark ligt er picobello bij dankzij de klussenploeg die iedere week aanwezig was om alles bij te houden.

Op het gebied van vrijwilligers hebben wij nog steeds niet te klagen. Al is het zeker van belang dat we nieuwe vrijwilligers blijven vinden. De pool van scheidsrechters bijvoorbeeld wordt erg krap. Dus wie neemt de uitdaging aan en de fluit ter hand? We zijn blij met alle handjes!

Langs deze weg wens ik iedereen een fijne vakantie, blijf gezond en tot in september.

Een warme en sportieve groet van jullie voorzitter,
    Christel Geerts