• Zaterdag 24 september 2022 gaat de Grote Clubactie van start.

19 sep 2022
  • De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas. Een lot kost €3 (en daarvan gaat €2,40 naar de club).

Verkopen via een QR code, Whatsapplink of met het bekende verkoopboekje
    Iedere verkoper krijgt een mail met instructies en zijn eigen verkoopboekje. In de mail zit een persoonlijke verkooplink, die eenvoudig met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, vrienden en vriendinnen via Whatsapp, e-mail of social media te delen is. Het fysieke verkoopboekje bevat een QR code, maar kan natuurlijk ook nog steeds met een pen ingevuld worden.

De koper komt op de website van de Grote Clubactie terecht en kan aangeven hoeveel loten hij of zij wil kopen. Het bedrag wordt van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wil je meer lezen over de verkoop, klik hier: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/
    De verkoper heeft hier ook zijn eigen omgeving met een digitale lotenmeter, waar allerlei badges te verdienen zijn.

Superloten
    Ook kunnen er weer Superloten gekocht worden. De koper koopt in één keer 50 loten tegelijk en heeft daarmee een grotere winkans op een mooie prijs. Wil jij met je team, bedrijf of familie een Superlot kopen? Laat het weten via vrijwilligers@vvbavel.nl

Avondje NAC
    Naast dat de opbrengst besteed wordt aan onze jeugdleden, hebben we voor een aantal verkopers iets extra's in petto. Het best verkopende team (we houden rekening met teamgrootte) belonen we met een compleet verzorgd avondje NAC! En ook de beste verkoper/-ster zetten we na de actie in het zonnetje.

En bij een wedstrijd horen spelregels: een Superlot wordt geteld als 1 lot. Bij een gelijke stand geeft het aantal verkochte Superloten de doorslag.

Nieuw dit jaar: een prijs voor de verkoper die de meeste Superloten verkoopt!

Heb je alle loten verkocht en ben je klaar?
    Lever jouw boekje dan weer in. Ook als je alleen online loten verkocht hebt (en je boekje dus leeg is). Dat kan op de volgende plekken:

• In de blauwe ton in de kantine;
    • Ad van Gils: Grote Dries 25 in Bavel;
    • Ronald Koszczol: Schoutenlaan 50 in Bavel.
    De Opbrengst
    SAMEN met alle jeugdleden van v.v. Bavel bepalen wij zelf ons resultaat van deze Grote Clubactie! In samenwerking met andere commissie besteden we de opbrengst aan één of meerdere activiteiten voor de jeugd en sparen we daarnaast voor nieuw spelmateriaal.

Heb je een leuk idee wat we met de opbrengst kunen doen? Laat het weten door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@vvbavel.nl.

Enkele belangrijke data:
    Zaterdag 24 september 2022: landelijke start verkoop Grote Clubactie;
    Zondag 30 oktober 2022: Uiterlijke datum om je boekje in te leveren;
    Dinsdag 6 december 2022: Trekking Grote Clubactie en trekking Superlot;
    Woensdag 7 december 2022: De trekkingsuitslag wordt op de website van de Grote Clubactie gepubliceerd. Je kunt jouw lotnummer checken in de Lotchecker.
    Vrij snel daarna volgt de uitslag van de opbrengst van de actie en reiken we de prijzen uit aan het best verkopende team, de beste verkoper & verkoopster.

Commissie
    Het team met de volgende mensen van v.v. Bavel verzorgt dit jaar de coördinatie van de Grote Clubactie:

• Ronald Koszczol;
    • Diana Veroude;
    • Hilde Veth;
    • Lisa Jansen.

We gaan ervoor dat we dit jaar SAMEN een mooi resultaat voor v.v. Bavel halen!
    Voor meer informatie, check de website www.clubactie.nl, of neem contact op met een van de coördinatoren van de Grote Clubactie dat kan ook via vrijwilligers@vvbavel.nl

Veel succes met de verkoop. Jouw inzet is GOUD waard!