• Workshop positief coachen bij v.v. Bavel (ook voor niet-leden) - 22 september as.

  14 sep 2021
  |
  • 0
 • Op woensdag 22 september is het de dag van de sportpsychologie. Tijdens de nationale sportweek geven sportpsychologen door het hele land workshops om mensen kennis te laten maken met sportpsychologie. Pleun van Ginneken geeft van 18:00 tot 19:00 een workshop bij v.v. Bavel. De workshop is geschikt voor trainers of coaches uit allerlei sporten.

  Als eerste is er een korte introductie in de sportpsychologie: wat doet een sportpsycholoog? Waarmee kan een sportpsycholoog van betekenis zijn voor jou als sporter, trainer/coach of voor jullie als sportteam? Dit komt allemaal aan de orde tijdens de workshop.

  Vervolgens wordt er tijdens de workshop uitgebreid stilgestaan bij de rol die een trainer/coach heeft en hoe hij/zij die rol goed kan vervullen. Positief coachen zorgt voor een fijne omgeving om in te sporten, voor veel plezier tijdens het sporten en voor meer ontwikkeling en uiteindelijk goede prestaties tijdens het sporten. Hoe dit bereikt kan worden komt aan de orde tijdens deze workshop. Ook zullen de deelnemers zelf aan de slag gaan, zodat zij waardevolle informatie mee kunnen nemen naar hun eigen sporters/sportteam.

  Je hoeft geen lid te zijn van v.v. Bavel om deel te nemen. Via de volgende link kun je je aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2PC5l-XxsbHTPyTacgjGK7i-IFS2nrbgB5sYlO1bGt3nLsw/viewform?usp=sf_link

  Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

  Spreker:
  Pleun van Ginneken is in 2015 afgestudeerd als bewegingswetenschapper en in 2018 als SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®. Ze heeft afgelopen jaren verschillende sporters en teams begeleid, onder anderen in tennis, hockey en voetbal. Sinds 2016 is Pleun werkzaam voor NAC Breda.