• Woordje van de voorzitter - '19

  14 aug 2019
  |
  • 0
 •  

  Beste leden,

  Terwijl ik dit schrijf, moet mijn vakantie nog beginnen en zijn velen van jullie wellicht al op vakantie geweest.

  Mijn eerste seizoen als voorzitter zit erop en wat is het jaar voorbij gevlogen. In deze korte periode van rust tijdens de zomerstop is er tijd om even terug te kijken op afgelopen jaar.

  We zijn het seizoen begonnen met de lancering van een nieuwe website. Duidelijk, overzichtelijk en een fantastisch instrument voor communicatie richting onze leden. Bij de herenselectie is Osman Erbas gestart als trainer. Graag hadden we hem ook komend seizoen nog als trainer gehad, maar soms lopen zaken anders. Wij verwelkomen echter Coen Rijppaert als nieuwe trainer voor het komende seizoen bij de herenselectie.

  Wat echt een hoogtepunt was afgelopen jaar, was de wedstrijd van onze dames 1 tegen de dames 1 van Ajax. Bizar dat op een koude zondagmiddag in januari er meer dan duizend mensen op het sportpark stonden om deze unieke wedstrijd te bekijken. De winst was voor Ajax, maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken. Bavel is op de kaart gezet dankzij alle aandacht o.a. op social media en in de pers.

  Uiteraard waren er ook weer kampioenen die we mochten feliciteren. Zowel binnen de jeugd als bij de senioren vielen er een hoop teams in de prijzen. Een kampioenschap behalen blijft iets bijzonders, dat neem je heel je voetbalcarrière als een waardevolle herinnering mee.  Kampioenschappen vieren we traditioneel in Bavel op de platte kar. Fijn dat hier altijd nog mensen voor te vinden zijn die rond willen rijden met al onze teams.  

  De laatste wedstrijd van Bavel 1 tegen UVV’40 1 op 26 mei was een dag met een gouden randje. De vrienden van v.v. Bavel hadden hun jaarlijkse bijeenkomst, we eerden Nicolò Diepstraten als duizendste lid, wonnen van UVV’40 en onze Tecla Jochems werd in het zonnetje gezet. 

  Een goed voorbeeld van het gezegde ‘samen maken we de club’ is het realiseren van ons nieuwe ballenhok. Door de bijdrage van twee sponsoren konden wij de materialen aanschaffen en het werk zelf werd door vrijwilligers uitgevoerd. Een project waar we nog lang plezier aan gaan beleven.

  Als we vooruit kijken naar het seizoen 2019-2020 dan merk ik dat veel mensen nu al (zelfs tijdens de zomerstop) actief zijn om dit juist te laten starten. Wat we dit jaar zeker gaan proberen, is  de parkeerproblematiek terug op de agenda van de gemeente te krijgen. Samen met onze buren (de manege en de tennisvereniging) gaan we wederom de discussie aan om de onveilige situatie opgelost te krijgen. Qua evenementen staat er al het een en ander op kalender. Zaterdag 24 augustus starten we bijvoorbeeld ’s-ochtends met de klussendag, ’s middags programma voor de jeugd en ’s avonds een seizoensopening voor de senioren.

  Als ik het afgelopen jaar iets geleerd heb, is dat je het nooit iedereen naar de zin kunt maken. We zijn soms als mensen zo ingesteld dat we ons focussen op wat fout gaat, maar laten we niet vergeten dat er ook heel veel goed gaat. Daarom starten we het seizoen met een positieve blik en laten we er met zijn allen een mooi seizoen van maken!

  Groet,

  Christel Geerts, voorzitter v.v. Bavel