• WOORDJE VAN DE VOORZITTER

  Beste allemaal,
   
  De zomer is in volle gang en de vakantieperiode staat voor de deur. Tijd om even terug te kijken op het seizoen, maar bovenal weer vol goede moed vooruit te kijken naar het komende seizoen.
   
  Ondanks de beperkingen door de coronacrisis hebben we een mooi seizoen gehad. Kampioenen mogen begroeten, met in het bijzonder de JO19-1 die naar de vierde divisie promoveerden. Verder heeft ons eerste vrouwenteam zich knap gehandhaafd in de hoofdklasse. De bijzondere bekerwedstrijd tegen de vrouwen van Excelsior was ook een historisch hoogtepunt. 
   
  Bavel 1 wist zich via de nacompetitie niet te handhaven in de tweede klasse, maar gaat in een mooie, nieuwe derde klasse spelen. 
   
  We konden gelukkig weer veel evenementen organiseren. Zoals de succesvolle JO7-cup, het leuke voetbalkamp op de mooie nieuwe locatie, een geslaagde Ajax Kidsdag, het jaarlijkse darttoernooi en ook de carnavalsdonderdag met de wedstrijd tegen RBC is gedenkwaardig. 
   
  Verder hebben we veel nieuwe sponsoren mogen begroeten door het harde werk van de sponsorcommissie. Het sportpark ziet er altijd spic en span uit door het werk van onze klussenploeg. Stapje voor stapje maken we de club weer wat mooier. 
   
  Op de ALV, die we weer in de kantine konden houden, hebben we met Ad van Gorkum ook een nieuw erelid mogen begroeten. 
   
  Ook komend seizoen willen we weer werk maken van de verkeersveiligheid en de parkeergelegenheid rondom ons sportpark. Dat heeft een hoge prioriteit binnen het bestuur. 
   
  Bovendien werken we toe naar ons 85-jarig bestaan, wat we op 2, 3 en 4 september met heel de vereniging gaan vieren. 
   
  Op naar mooie zaterdagen en zondagen met veel publiek langs de lijn. En wil je een steentje bijdragen als vrijwilliger? Graag! Mailen naar vrijwilligers@vvbavel.nl is dan de beste optie. Incidenteel of structureel? Er is altijd iets wat jij kunt doen. 
   
  Iedereen is welkom en samen maken we de club. 
  Geniet van de vakantie en tot snel. 
   
  Sportieve groet, 
   
  Christel Geerts
  Voorzitter v.v. Bavel