• Winnaars Toto Bavel 1

  28 mei 2020
  |
  • 0
 • Zomer 2019, Coen Rijppaert kwam naar Bavel. Later dan gebruikelijk werd een nieuwe coach voor het eerste team gevonden. Coen was helemaal niet van plan om een club te gaan trainen, maar van v.v. Bavel werd hij zo enthousiast dat hij geen nee kon zeggen. 

  Het bleek een schot in de roos. De spelers en de coach vonden snel de sleutel naar succes. De ene winstpartij na de andere volgde en pas in december werd de eerste nederlaag geleden, tegen Gudok. Gilze hield Bavel tweemaal op een gelijkspel maar verder won Bavel alle wedstrijden. Zigo, Virtus, Groen-Wit, Emma, Oosterhout, Irene’58, Be Ready, UVV’40, Dubbeldam en RCD werden aan de zegekar gebonden. Helaas is het seizoen anders afgesloten als vooraf verwacht, wat uiteraard ook gevolgen had voor de Toto Bavel 1. Dat betekent echter niet dat er dit jaar geen prijswinnaars zijn, in tegendeel zelfs. 

  Verschillende Bavel supporters hadden een grenzeloos vertrouwen in Coen en zijn mannen. Dat bleek terecht want de eerste plaats was in handen van Bavel. Robbert, Lucy, Bouke, Tessa, Rik, Mark en Pieterbas hadden hier het meeste vertrouwen in. Zij zijn bovenaan geëindigd in de Bavel toto. De spelers van Bavel 1 hebben de prijzen inmiddels uitgereikt.

  Ben jij benieuwd op welke plaats jij geëindigd bent, klik dan op onderstaande button. 

  Einduitslag Toto Bavel 1 - '19-'20