• Wie lekker comfortabel wil lopen gaat naar Shoerama!

  30 jun 2021
  |
  • 0
 • V.V. Bavel is trots op al haar sponsoren. In deze bijzondere tijden lichten we er af en toe graag een trouwe sponsor uit. Waar staan de bedrijven voor en wat doen ze precies? Shoerama nodigt u graag uit om eens een kijkje te nemen in de winkels in Breda of Sprang-Capelle.

  Het familiebedrijf is al 50 jaar een begrip voor heel wat mensen in Noord-Brabant. Shoerama wordt gerund door de broers Cas en Tjerk van den Hout, die beiden eigenaar zijn van de winkels in Breda en Sprang-Capelle. “Van opa, naar vader en nu van ons. Mijn opa is ooit begonnen in de leersnippershandel en zitten we nog altijd min of meer in die branche”, vertelt Cas vol trots.

  Shoerama timmert letterlijk en figuurlijk aan de weg. “We zijn een speciaalzaak met verstand van schoenen en voeten.” Een wat meer luxere uitstraling, dat is wat (geplande) verbouwingen moeten opleveren. “De winkel in Sprang-Capelle is al verbouwd en voor Breda staat het op de planning. We verkopen nu shop-in-shop, wat wil zeggen dat er bijvoorbeeld ook accessoires of zelfs lederen BBQ-schorten bij ons te koop zijn. Daarbij staan klantvriendelijkheid en service heel hoog in het vaandel. We willen de klant altijd een oplossing bieden”, legt Cas verder uit.

  Een tijd terug was Shoerama dé winkel om je voetbalschoenen uit te kiezen. Er stonden allerlei merken in allerlei kleuren. “De grote jongens nemen alles over en steeds meer mensen kopen hun sportschoenen online”, is Cas eerlijk. “Wij kunnen onmogelijk alle soorten schoenen in de winkel verkrijgen, dus wordt dat onderdeel steeds kleiner qua belang.” Maar een voetbalschoen wil je toch zien en voelen? “Zeker, maar veel mensen sturen het liever drie keer retour, dan dat ze tijd maken om die sportschoen in hun handen te hebben.”

  Een speciaalzaak met dames-, heren- en kinderschoenen van alle bekende merken. Dat is waar mensen voor naar Shoerama komen. “Wij moeten het hebben van onze trouwe klanten. Die weten wat wij ze kunnen bieden. Dan spreek je met name over specialisme en service.” Maar ook comfort staat heel hoog aangeschreven. “En dat door middel van kwalitatief hele goede schoenen. We gaan binnenkort zelfs met taxibusjes om bejaarden naar de winkel te brengen. Hier krijgen ze koffie met gebak, kunnen ze schoenen passen en meten en hebben ze een hele leuke dag.” Want bij Shoerama ‘moet de klant zingend de deur uitgaan.’

  Wil je ook eens kijken wat Shoerma u allemaal kan bieden? Neem eens een kijkje op de website via https://www.shoerama.nl.