• Week van de scheidsrechter

9 okt 2020
  • Deze week is het de 'Week van de Scheidsrechter'. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is dit jaar van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2020.

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Scheidsrechters bedankt!

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard willen we bij v.v. Bavel ook onze waardering uitspreken richting de scheidsrechters. Want zonder de scheidsrechters is het niet mogelijk om onze voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

Scheidsrechters gezocht!

Daarnaast maken we van deze gelegenheid gebruik om een oproep te doen voor mensen die interesse hebben om scheidsrechter te worden. Extra handjes bij de thuiswedstrijden op zaterdag en zondag zijn altijd welkom!

Want: “zonder scheidsrechter geen wedstrijd.”

Je kunt hiervoor een email sturen naar scheidsrechters@vvbavel.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.