• Webshop

WELKOM IN DE VV BAVEL WEBSHOP!

Dé plek waar je jouw voetbalspullen gaat vinden! Snel, duidelijk en met hoge kortingen. Op deze pagina vind je alle informatie over artikelen die je online kunt bestellen, en hoe je dat moet doen.

DE VV BAVEL WEBSHOP BESTAAT UIT TWEE DELEN:

PATRICK-WEBSHOP

In samenwerking met Brandsfit en Patrick Sportswear is een lijn van sportartikelen samengesteld. Het nieuwe tenue natuurlijk, maar ook een trainingslijn, jassen, tassen, een scheidsrechterstenue. En schoenen en scheenbeschermers bijvoorbeeld. Van alles dus! Bekijk het in de webshop!

CLUBARTIKELEN

Naast die artikelen kun je ook Bavel-kledingartikelen bestellen. Sportieve en vooral casual aanvullingen. En natuurlijk de clubsjaal, het retro shirt 80, clubbal en dergelijke. Net als altijd.

Je vindt ze samen met alle Patrick-artikelen terug in de catalogus Kledinglijn hieronder. We hebben het verpakt in een aantal teamlijnen. Speciaal voor meisjes en vrouwen hebben we een aparte ‘Girls’-lijn toegevoegd. Is net even anders zoals je zult zien! En we vonden dat het tijd werd.

KORTINGEN

30% LEDENKORTING

Alle leden van de vereniging krijgen via de Patrick-webshop maar liefst 30% korting op alle artikelen! In the pocket dus! En een win-winsituatie, want aan de hand van de jaarlijkse webshopverkoop krijgt de club een bonus. Extra inkomsten die mede zorgen voor betaalbaar voetbal, materialen en sportieve ontwikkelingen bij onze club! Gebruik bij bestellen kortingscode: vvbavel (kleine letters).

50% TEAMKORTING

Wanneer je als team Patrick-aankopen wilt doen, kan de korting zelfs oplopen tot maar liefst 50%! Wil het hele team bijvoorbeeld een trainingscombi of vesten van Patrick, laat ons dat dan weten via bestellen@vvbavel.nl. Wij berekenen dan de prijs voor jouw team en geven die aan je door. Ook als je voor het team Bavel-artikelen wilt bestellen, doe je dat via dat e-mailadres. Voor bestellen, maar ook voor al je vragen!

• Kijken en Kiezen

• Hoe te bestellen en te betalen