Inschrijven kan nog tot 4-12.
    ook voor jeugd vanaf JO14!
    tot ziens op 5 januari bij de nieuwjaarsbijeenkomst!
  • V.V. BAVEL ZET IN OP PR EN PROMOTIE VOOR VERDUBBELING AANTAL MEIDEN

13 nov 2018
  • Deze week is er op de KNVB website een artikel verschenen over de samenwerking tussen de KNVB en v.v. Bavel met betrekking tot het ontwikkelingsprogramma meiden-en vrouwenvoetbal.

v.v. Bavel volgt vol enthousiasme het ontwikkelingsprogramma meiden-en vrouwenvoetbal van de KNVB. Tijdens het groeigesprek enkele weken geleden heeft de club drie speerpunten opgesteld om zich de komende jaren op te gaan richten. De belangrijkste speerpunten zijn PR en promotie om de speelsters te behouden voor de club en nieuwe leden aan te trekken.

Het ontwikkelingsprogramma heeft structuur aangebracht in het beleid bij v.v. Bavel. Elke twee weken komt de 'Commissie Vrouwen- en Meidenvoetbal' bij elkaar en bespreekt welke stappen er zijn gezet en waar de focus op komt te liggen in de komende periode.

Klik en lees hier verder het artikel op de KNVB site.