• VROUWEN 3 VERLIEST OP BEZOEK BIJ RIEL

15 apr 2019
  • Al vanaf het beginsignaal was Bavel in de wedstrijd tegen Riel wat onrustig aan de bal. De combinaties werden niet gevonden, wat zorgde voor een rommelige beginfase. Riel profiteerde hiervan na ongeveer een kwartier door de 1-0 aan te tekenen. Na slordig spel van de groen-witten belandde een schot van de thuisploeg in het Bavelse doel.

In de loop van de eerste helft kreeg Bavel wat meer grip op de wedstrijd, wat ook resulteerde in enkele mogelijkheden. Na ruim een half uur zette Bavel een goede aanval over de rechterkant op. De opgekomen Lesley Feskens gaf een voorzet richting de tweede paal, waar Marjolein Hermeler kwam ingelopen. Zij kon echter nét niet bij de bal komen, waardoor de 1-1 uitbleef.

Ook de tweede helft startte Bavel niet al te best. Voor de beide doelen gebeurde echter niet veel spannends, tot ongeveer een kwartier voor tijd. Riel wist de voorsprong te verdubbelen. Een voorzet vanaf rechts draaide vlak voor het doel van Bavel, waarna de bal bij de tweede paal kon worden binnengewerkt: 2-0. Bavel ging daarna nog op zoek naar de aansluitingstreffer. Helaas ontbrak de finesse in de eindpass of de afwerking. In de slotminuut zette Manon de Rooij zich achter een vrije trap. Haar inzet werd echter goed gestopt door de keepsters van de thuisploeg. Zodoende moest Bavel vandaag genoegen nemen met een 2-0 nederlaag.

Over twee weken neemt Bavel het thuis op tegen Madese Boys. Eerder dit seizoen verloor Bavel in Made met 2-0. Een mooie gelegenheid om dit recht te zetten en lijfsbehoud te realiseren! Daarvoor heeft Bavel officieel nog één punt nodig.