• Vrijwilligers gezocht voor hulp bij het organiseren van de Grote Clubactie 2020

27 jun 2020
  • Het seizoen 2019 – 2020 zit erop. Het is bijna tijd voor de grote vakantie.

Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het komend seizoen 2020 – 2021. Dat geldt ook voor de Grote Clubactie 2020 die in september weer van start zal gaan.

Vorig jaar was de actie voor Bavel een groot succes met een opbrengst van ruim € 4.500,-

Van ieder verkocht lot van € 3,- is 80% (€ 2,40) voor Bavel!

Ook dit jaar kunnen wij weer de hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers gebruiken die willen helpen om de actie van 2020 nog succesvoller te maken dan die van 2019. Immers, SAMEN staan we sterker om deze actie voor Bavel te laten slagen.

Iedere hulp is welkom: van het verspreiden en innemen van de verkoopboekjes, het helpen bij de verkoop van de digitale loten en de Superloten, maar ook het administratief verwerken van alle verkochte loten. Daarnaast zoeken we creatieve mensen die leuke (verkoop) acties kunnen bedenken, promoten en uitvoeren.

In augustus (na de zomervakantie) willen we starten met de voorbereidingen. Als we de organisatie van de actie met een aantal mensen kunnen uitvoeren, betekent dit per persoon een inzet een paar uurtjes per week in de periode augustus 2020 tot en met begin december 2020.

Wil je hierbij helpen, stuur dan een email naar vrijwilligers@vvbavel.nl. Vermeld hierbij je contactgegevens en waar je ons bij kunt helpen. Wij nemen dan contact met je op. Vragen kunnen ook naar dit mailadres worden gestuurd.

Wij hopen op de hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Met een vriendelijke groet,
    Commissie Grote Clubactie 2020