• Vrijwilligers en sponsoren in het zonnetje gezet

16 apr 2019
  • Op zaterdagavond 13 april vond de jaarlijks terugkerende vrijwilliger- en sponsoravond bij onze club plaats. Onder het genot van de nodige hapjes en drankjes werd er met elkaar een ontzettend gezellige avond van gemaakt. Ook een stukje gepast entertainment heeft niet ontbroken in het programma. Een spannende en ludieke quiz over de vereniging en een interviewvorm waarbij een aantal vaste vrijwilligers hun woord mochten doen, gaven de toch al geslaagde avond een mooie wending.

Het is mooi om te zien dat er zoveel mensen allerlei dingen voor de club doen en dat ze bovendien allemaal het beste voor hebben met onze dorpsclub. De dank naar de organisatie en alle betrokkenen is erg groot, iedereen ging met een voldaan gevoel weer huiswaarts.