• Vrijwilliger aan de bal: Bob Roovers over de evenementencommissie

16 jun 2021
  • Bob Roovers schopte als klein jongetje tegen een bal op de velden van v.v. Bavel. Vele jaren later is hij niet meer alleen voetballer maar organiseert hij ook vele evenementen om de leden nog meer plezier op de club te laten beleven.

Betrokken leden
    ,,In het begin heb ik een beetje rondgekeken wat voor soort vrijwilligerswerk bij me zou passen. Eric Joossen was er van op de hoogte dat ik interesse had om wat meer voor de club te doen. Op het moment dat Jack Maas besloot iets anders te gaan doen kon ik zijn rol in de evenementencommissie overnemen. Daarmee kwam ook meteen een bestuursfunctie vrij en ook die heb ik overgenomen.
    Samen met Hans Schaerlaeckens, Rob Roelands, Richard Jansen en Stijn Vermoet proberen we allerlei activiteiten te organiseren om te leden betrokken te houden. Het afgelopen jaar is dat natuurlijk moeilijker geweest in verband met alle maatregelen die we in acht moesten nemen. Ik vind dan ook dat we te weinig gedaan hebben, maar het is heel lastig om iets digitaal te organiseren.
    Voor de jeugd hebben we nog wel wat activiteiten kunnen organiseren zoals toernooien en het Oranjefestival komt eraan, maar voor de senioren was er helaas weinig mogelijk. We hopen dat natuurlijk in de toekomst in te kunnen halen.

Grote successen
    Bavel is een dankbare vereniging om activiteiten te organiseren, een visdag en de bingo zijn grote successen die we er nog jaren in zullen houden. Ook het kerstzaalvoetbaltoernooi is daar een goed voorbeeld van. De leden komen in grote getale opdagen en iedereen zie je heel veel plezier hebben, daar doe je het natuurlijk voor.
    Ook FIFA en dartstoernooien zijn een enorm succes geweest. De eerste editie van het darttoernooi stond de kantine bomvol. Bovendien speelde NAC een uitwedstrijd en het was één groot feest.
    We hebben moeite om de oudere jeugd goed te betrekken bij de evenementen, daar hebben we extra aandacht voor. Het is natuurlijk aan ons om iets leuks te organiseren, maar als iemand een leuk idee heeft, mag hij of zij dat altijd met ons delen. Dan staan we daar voor open.”

Heb jij nog een leuk idee voor een evenement? Neem contact op met de commissie via evenementen@vvbavel.nl