• VOETBALOPLEIDING VOOR TALENTVOLLE MEIDEN

13 mei 2019
  • Het meidenselectieteam bij v.v. Bavel wordt een team van gemotiveerde meiden met een gezamenlijk doel: zo goed mogelijk worden in het voetballen! v.v. Bavel heeft talentvolle speelsters een hoop te bieden. De speelsters van het meidenselectieteam bieden we veel en uitdagende trainingen. Wedstrijden spelen we tegen sterke tegenstanders. Daar leer je namelijk het meeste van! De trainers/coaches van het team zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring in het meiden- en vrouwenvoetbal. En natuurlijk zijn ook andere zaken goed geregeld, zoals materialen en faciliteiten.

Voor wie is het meidenselectieteam bedoeld?

Speelsters uit 2004, 2005 en 2006 kunnen instromen in het meidenselectieteam.
    Ben jij in een ander jaar geboren, maar wil jij ook het beste uit het voetballen halen? Ook dan biedt v.v. Bavel daarvoor goede mogelijkheden. Stuur een e-mail naar meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl en we nemen snel contact met je op.

Kom jij meetrainen?

We willen in het seizoen 2019/2020 van start gaan met het meidenselectieteam. Daarvoor hebben we een groep meiden nodig die qua niveau en ambitie bij elkaar passen. We organiseren daarom inlooptrainingen. De eerste training staat gepland voor maandagavond 27 mei 2019. Wil jij ontdekken of het meidenselectieteam van v.v. Bavel iets voor jou is? Kom dan meetrainen!

>> INSCHRIJVEN VOOR DE INLOOPTRAININGEN <<

Waarom wil v.v. Bavel starten met een meidenselectieteam?

Meiden- en vrouwenvoetbal vinden we bij v.v. Bavel heel belangrijk. v.v. Bavel wil een sterke club in de topklasse worden. Om die droom waar te kunnen maken, is goede doorstroom vanuit de jeugd erg belangrijk. Op deze manier bieden we talentvolle speelsters binnen onze club een uitstekende opleiding én de mogelijkheid om door te stromen naar de top van het vrouwenvoetbal.

Met het meidenselectieteam willen wij jou als talentvolle speelster een zo goed mogelijke voetbalopleiding bieden. Zodat je het optimale uit jouw voetbalcarrière kunt halen. Misschien ontwikkel jij jezelf wel zó goed dat je zelfs door kunt stromen naar het profvoetbal. Als dat lukt, zijn we daar natuurlijk hartstikke trots op!

INSCHRIJVEN VOOR DE INLOOPTRAININGEN