• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Heb jij de voetbal.nl app al?

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij v.v. Bavel bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s) maar ook over de activiteiten binnen onze club.

  Ook binnen je team kun je eventueel zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en v.v. Bavel afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij v.v. Bavel in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij v.v. Bavel? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van v.v. Bavel ontvangt is het adres waarmee je bij de club bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van v.v. Bavel.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij v.v.Bavel bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de ledenadministratie.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Meerdere accounts

  Heb je meerdere kinderen bij v.v. Bavel en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van v.v. Bavel? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Vanwege de privacywetgeving zie je zowel op de site als in de voetbal.nl app veel namen op 'afgeschermd' staan. Dit kan gemakkelijk aangepast worden door de persoon zelf. 

  Ga in de voetbal.nl app naar 

  - instellingen

  - zichtbaarheid; hier kun je kiezen voor:

  • normaal; naam en foto zichtbaar (foto alleen in de app)
  • beperkt; naam is zichtbaar
  • afgeschermd; er is niets zichtbaar

  Het is uiteraard aan een ieder persoonlijk te beslissen hoe of dat hij/zij op online vermeld wil worden binnen de v.v. Bavel website en voetbalapp, echter als club vinden wij het prettig als leden in ieder geval de beperkte modus inschakelen zodat we een zo volledig mogelijk overzicht hebben van de verschillendes Bavel teams. 

  In verband met de privacy-wetgeving staat standaard, indien eerder niet persoonlijk aangepast, de zichtbaarheidstatus op afgeschermd. Dit geldt ook voor vrijwilligers die binnen een team of commissie actief zijn. Ook voor hen geldt dat zij dit middels een aanmelding op de voetbal.nl app zelf kunnen instellen.  

  Meer informatie hierover vind je hier