Inschrijven kan nog tot 4-12.
    ook voor jeugd vanaf JO14!
    tot ziens op 5 januari bij de nieuwjaarsbijeenkomst!
  • Verenigingsman Eric Joossen neemt gepast afscheid als voorzitter van v.v. Bavel.

19 nov 2018
  • Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 12 november heeft Eric Joossen de voorzittershamer overgedragen aan Christel Geerts. Zij had op haar beurt de eer om Eric te benoemen als ere lid van v.v. Bavel.

Die eer komt Eric van harte toe en dat bewezen de vele aanwezigen tijdens zijn afscheid afgelopen zondag op sportpark De Roosberg. Zowel het eerste vrouwen -, als heren team speelden thuis, waarmee Eric op het hoofdveld op de foto werd gezet. Voor aanvang en na afloop van de wedstrijd van Bavel 1 tegen Zigo 1 (2-1) werden lovende woorden gesproken. De heer Quaars, wethouder sport van de gemeente Breda, sprak namens de Bredase politiek een dankwoord uit voor de inzet en betrokkenheid van de Bavelse voorzitter binnen het Bredase voetbal. Een voorzitter waar menig club een jaloers op kan zijn.

Door de dorpsraad Bavel werd een nieuwe dorpsvlag aan onze club cadeau gedaan. Deze vlag werd door Eric als afsluiting van een periode van zes jaar voorzitterschap, in de top gehesen. Uiteraard blijft de verenigingsman Joossen bij de club betrokken. Vanaf nu neemt hij zitting in de sponsorcommissie. Van daaruit probeert hij de club ook op dit vlak van dienst te zijn en verder te ondersteunen. Christel Geerts bedankte Eric namens de club en wenste hem veel succes in zijn nieuwe rol.