WEBSHOP

• Verbeeten Challenge Breda - 5 april 2020

20 jan 2020
  • Helaas kennen we allemaal wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. Of heb je er zelf mee te maken (gehad). Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat er goede zorg is en de behandelingen zo vriendelijk mogelijk verlopen.

Daarom organiseren een aantal vrijwilligers, op zondag 5 april wederom de Verbeeten Challenge Breda. Dit keer met start en finish op het Breepark. Een sportevent waarbij je zelf je eigen sport-challenge kiest en daarmee zoveel mogelijk geld probeert op te halen voor het Verbeeten Instituut. Dat is hét behandel- en onderzoekscentrum in onze regio voor mensen met kanker.

Je kunt individueel mee doen of je inschrijven als team. Super leuk en motiverend om met je team, gezin, familie, vriendengroep, fiets- wandelclub of buurt mee te doen. Je hoeft als team niet allemaal aan dezelfde sportchallenge deel te nemen. Ieder teamlid doet mee aan zijn/haar favoriete onderdeel.

Uiteraard zijn ook sponsoren die een bijdrage willen leveren aan dit goede doel meer dan van harte welkom! Voor informatie hierover kun je mailen naar roeland.verbeet@CMenP.nl

Bellen of appen (0651 19 32 09) kan uiteraard ook.

Bekijk alle info op https://verbeetenchallenge.nl

Wij kijken uit naar je deelname en aanwezigheid!