WEBSHOP

• Vacature hoofdtrain(st)er vrouwenselectie v.v. Bavel

16 dec 2019
  • v.v. Bavel zoekt voor het seizoen 2020/2021 een gedreven en ambitieuze hoofdtrain(st)er voor de vrouwenselectie.

Functiebeschrijving

De hoofdtrain(st)er:
     Verzorgt de trainingen van VR1 op woensdag- en vrijdagavond
     Coacht de wedstrijden van VR1
     Werkt intensief samen met de trainers/coaches van VR2 en VR3

De meest passende kandidaat:

 Is minimaal in bezit van het trainersdiploma UEFA C / TC III
     Beschikt over de vaardigheden om zowel team als individuele speelsters door te ontwikkelen
     Heeft een heldere voetbalvisie en weet deze door te vertalen naar het (trainings)veld
     Communiceert open en toont duidelijk leiderschap
     Heeft oog voor de doorstroom van (jonge) speelsters naar het eerste elftal
     Voelt zich betrokken bij de andere selectieteams (VR2 en VR3) én de vereniging als geheel
     Neemt het bredere verenigingsbelang mee in het maken van keuzes
     Vindt het prettig om te werken binnen de cultuur van een dorpsvereniging

Wat heeft v.v. Bavel jou te bieden?
     Een omgeving waar randvoorwaardelijke zaken goed zijn geregeld (denk aan invulling technische staf, ondersteunend kader, trainingsfaciliteiten en materialen)
     Een groep gemotiveerde, leergierige en ambitieuze speelsters
     Een hechte, ambitieuze vereniging met een prettige cultuur
     Een passende vergoeding

Over v.v. Bavel
    v.v. Bavel is een vereniging met ongeveer 1.000 leden, waar het vrouwen- en meidenvoetbal goed geïntegreerd is. Sinds 1970 zijn er vrouwenteams actief bij de vereniging. Vrouwen en meiden tellen dus al meer dan 50 jaar mee bij v.v. Bavel. Onze vereniging kent een rijke historie in het vrouwenvoetbal en heeft de ambitie om een vaste waarde te zijn in de top van het (amateur)vrouwenvoetbal. Stapsgewijs willen we met het eerste elftal doorgroeien naar de topklasse, met een goede onderbouw in de selectie en jeugdopleiding. De commissie vrouwen- en meidenvoetbal is vertegenwoordigd in het hoofdbestuur en geeft richting en invulling aan het beleid.

Solliciteren
    Heb je interesse in de functie? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 12 januari 2020 jouw motivatie en cv via meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl.

Download vacature