• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

• Vacature bestuurslid Voetbalzaken Jeugd

23 mei 2024
  • Het bestuur van v.v. Bavel is op zoek naar een bestuurslid Voetbalzaken Jeugd.

Profiel:

Het bestuurslid Voetbalzaken Jeugd is samen met het bestuurslid Voetbalzaken Senioren verantwoordelijk voor alles wat met het voetballen zelf te maken heeft. Onder het bestuurslid Voetbalzaken Jeugd vallen alle jeugdteams en het hoofd jeugdopleiding.

Doelstelling:
    v.v. Bavel is een ambitieuze club, waarbij het doel is om de prestatieve teams van zowel de senioren als de jeugd zich steeds beter te laten ontwikkelen. Het bestuurslid Voetbalzaken Jeugd heeft binnen het bestuur de verantwoordelijkheid om de mogelijkheden voor de jeugdteams hiertoe te faciliteren.

Daarnaast wordt de vereniging voor een belangrijk deel gevormd door meer recreatief ingestelde teams. Hoewel ook zij erop gericht zijn om zich te ontwikkelen en wedstrijden te winnen, staat bij deze teams het plezier en het verenigingsleven centraal.

Dit vraagt om een geoliede machine, waarbij trainers, coaches en teams zich kunnen concentreren op het op een goede en prettige manier afwerken van trainingen en het spelen van wedstrijden.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Aanstellen Hoofd Jeugdopleiding;
    • Aanspreekpunt en klankbord Hoofd Jeugdopleiding;
    • Aanspreekpunt en eindverantwoordelijke Voetbal Technische Commissie (VTC): Commissie die de volledige jeugdafdeling coördineert;
    • Deelnemen aan de bestuursvergadering die 4-wekelijks plaatsvinden.

Wat vragen wij:

• Affiniteit met de voetbalsport;
    • Visie op de ontwikkeling van het voetbalbeleid;
    • Bestuurlijke ervaring;
    • Oplossingsgerichte houding;
    • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen;
    • Kan goed samenwerken, en ziet het ook als uitdaging om gezamenlijk aan de gestelde doelstellingen van de vereniging te werken;
    • Onderschrijven van de gestelde regels over veilig sporten.

Wat bieden wij:

• Een leuke uitdagende bestuursfunctie waar ruimte is voor eigen initiatieven.
    • Gezelligheid, betrokkenheid, ondersteuning en een daadwerkelijke mogelijkheid om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de sportieve en sociale ontwikkeling van onze leden

Tijdsbesteding:
    Circa 6 - 10 uur per week.

Interesse?
    Mocht je meer informatie over de vacature willen hebben, dan kun je contact opnemen met het huidige bestuurslid Voetbalzaken, Roeland Verbeet. Dat kan via roeland.verbeet@gmail.com. Bellen kan uiteraard ook. Roeland (06-51193209) is graag bereid om alle vragen te beantwoorden.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit profiel? Dan kun je jouw interesse kenbaar maken door een mail naar Christel Geerts (voorzitter@vvbavel.nl) te sturen voor het plannen van een (kennismakings)gesprek.