• Vacature: ambitieuze trainer/coach meidenselectie v.v. Bavel

12 mrt 2021
  • v.v. Bavel zoekt voor het seizoen 2021/2022 een gedreven en ambitieuze trainer/coach om de begeleiding van de meidenselectieteams MO15-1 en MO17-1 te versterken.

Functiebeschrijving

De trainer/coach:

• Verzorgt twee of drie trainingen per week
    • Coacht de wedstrijden van MO15-1 of MO17-1
    • Werkt intensief samen met de staf en coördinatoren van de meidenacademie

De meest passende kandidaat:

• Is in bezit van het trainersdiploma UEFA C / TC III (of voor MO15-1 het trainersdiploma juniorentrainer)
    • Beschikt over de vaardigheden om zowel team als individuele speelsters te ontwikkelen
    • Heeft een heldere voetbalvisie en weet deze door te vertalen naar het (trainings)veld
    • Heeft ervaring met het trainen en coachen van speelsters tussen 12 en 17 jaar
    • Heeft oog voor de doorstroom van speelsters naar de vrouwenselectie
      • Voelt zich betrokken bij de andere vrouwen- en meidenteams én de vereniging als geheel
      • Neemt het bredere verenigingsbelang mee in het maken van keuzes
      • Vindt het prettig om te werken binnen de cultuur van een dorpsvereniging

Wat heeft v.v. Bavel jou te bieden?

• Een omgeving waar randvoorwaardelijke zaken goed zijn geregeld (denk aan ondersteunend kader, trainingsfaciliteiten en materialen)
    • Een groep gemotiveerde, leergierige en ambitieuze speelsters
    • Een hechte, ambitieuze vereniging met een prettige cultuur
    • Een passende vergoeding (bij trainersdiploma UEFA C / TC III voor MO17-1)

Over v.v. Bavel
    v.v. Bavel is een vereniging met ongeveer 1.000 leden, waar het vrouwen- en meidenvoetbal goed geïntegreerd is. Sinds 1970 zijn er vrouwenteams actief bij de vereniging. Vrouwen en meiden tellen dus al meer dan 50 jaar mee bij v.v. Bavel. Onze vereniging kent een rijke historie in het vrouwenvoetbal en heeft de ambitie om een vaste waarde te zijn in de top van het (amateur)vrouwenvoetbal. Stapsgewijs willen we daartoe de onderbouw in de jeugdopleiding uitbreiden en verder professionaliseren. De commissie vrouwen- en meidenvoetbal is vertegenwoordigd in het hoofdbestuur en geeft richting en invulling aan het beleid.

Solliciteren
    Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Astrid Wagener (06-25660407.

Voldoe je niet helemaal aan dit profiel, bijvoorbeeld omdat je een startende coach bent, of geen ervaring hebt in het meidenvoetbal, maar ben je wel geïnteresseerd? Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan het meidenvoetbal bij v.v. Bavel? Ook dan horen wij het graag!