• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • V.V. Bavel presenteert Mario Kalisvaart als nieuwe hoofdtrainer Bavel VR1

  25 mrt 2024
  |
  • 0
 • V.V. Bavel presenteert Mario Kalisvaart als nieuwe hoofdtrainer Bavel VR1
  ‘De ambitie die de vereniging heeft spreekt mij aan’ 
   
  Mario Kalisvaart heeft afgelopen zondag zijn handtekening gezet onder een contract waarmee hij zich voor het seizoen 2024/2025 aan Bavel verbindt. Nadat de club en Jim Verhaart besloten dat het na vier seizoenen tijd is voor een nieuw gezicht voor de vrouwenselectie ging Bavel op zoek naar een goede vervanger. ,,Als bestuur zijn we blij dat we na vier jaar onder leiding van Jim weer een ambitieuze trainer hebben die zowel het team als de individuele spelers beter wil maken”, laat Roeland Verbeet namens het bestuur weten.
   
  Mario is op dit moment nog hoofdtrainer bij Kloetinge VR1 dat uitkomt in de zaterdag tweede klasse en zag zijn nieuwe team al een paar keer aan het werk. De stap om naar Bavel te komen zet Mario niet zo maar: ,,De ambitie die de vereniging heeft spreekt mij aan. Bovendien vind ik het een mooie uitdaging om op hoger niveau training te gaan geven, daarmee kan ik mezelf ook verder ontwikkelen. Ik heb gemerkt dat Bavel een ambitieus team heeft dat alles eruit wil halen wat erin zit.”
   
  Op dit moment strijdt Bavel voor lijfsbehoud in de hoofdklasse. ,,Als trainer wil je altijd het hoogst haalbare en daarom hoop ik van harte dat Bavel in de hoofdklasse blijft. Dat zal in eerste instantie het doel zijn en op termijn kunnen we verder groeien en misschien wel naar de topklasse promoveren.”
  Mario kijkt niet alleen vanwege de sportieve uitdaging uit naar zijn tijd in Bavel: ,,Het verenigingsleven is hier ook heel belangrijk. Hoe de spelersgroep met elkaar omgaat en hoe het leeft binnen de vereniging, dat sociale aspect zit er wel ingeslepen en ik kijk er naar uit om daar deel van uit te maken.”