• v.v. Bavel krijgt steeds meer ‘vrienden’

22 jan 2019
  • Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden, onze voetbalvereniging bruist als nooit tevoren. Op sportief gebied doen we het prima maar ook op het gebeid van sociale binding maakt de club iedere dag weer mooie ontwikkelingen door.

Een aantal jaar geleden werd er een nieuw initiatief opgezet genaamd: ‘de vrienden van v.v. Bavel’. Dit project begon heel onschuldig maar mondde al snel uit in een groot succes. Deze groep ‘vrienden’ bestaat uit mensen die onze club een warm hart toedragen. Door hun grootse steun werd onder meer het nieuwe scorebord al gerealiseerd. Inmiddels staat de teller op 132 vrienden, maar dat mogen er natuurlijk altijd meer worden.

Wil jij ook ‘vriend van v.v. Bavel’ worden? Klik dan hier voor meer informatie en steun onze prachtige club!

Afgelopen vrijdagavond kwamen ‘de vrienden van v.v. Bavel’ weer bijeen om te vergaderen over het volgende project dat zij willen gaan uitvoeren. Zo wordt onder andere de mogelijkheid onderzocht om een overkapping aan de kantine te maken voor onze supporters.

Tijdens deze bijeenkomst vond nog een andere gedenkwaardige gebeurtenis plaats. Een door Hans van Nijnatten gemaakte interactieve spelregelquiz zorgde voor veel krakende hersenen in ons clubhuis. De aanwezigen, inclusief alle scheidsrechters die wekelijks klaarstaan voor de club, werden getest op hun accurate spelregelkennis. Toeval kan het bijna niet genoemd worden maar een clubscheidsrechter won de prachtige quiz. Johan van Es ging er met een prachtige beker vandoor, een beker die hij nog lang zal koesteren.