• Update vanuit het bestuur

  14 apr 2021
  |
  • 0
 • Ondanks de huidige corona-situatie is de club samen met de betrokken partijen altijd in de weer om ons mooie sportpark De Roosberg mooi te houden en te verbeteren. De komende tijd staat er qua werk op en rondom de velden het nodige te gebeuren. Daarover willen wij jullie graag globaal informeren.

  A-veld
  Zodra de natuurgrasvelden weer mogen genieten van de zomerrust, gaat het hele A-veld worden voorzien van een nieuw hekwerk. De werkzaamheden hiervoor starten eind mei. De ballenvangers achter de beide doelen worden bovendien ook vervangen. Ook zal de bestrating rondom het A-veld worden verbetert, waar deze nu soms gevaarlijke situaties oplevert. Uiteraard gaat dit weer een extra verfraaiing van ons sportpark opleveren.

  B-veld
  Als de maatregelen het weer toelaten, willen we graag het B-veld op een leuke manier officieel openen. Naast dat er een nieuwe kunstgrasmat ligt, is ook de oude verlichting vorig jaar vervangen in nieuwe en duurzame LED-verlichting van onze sponsor ENGIE. Daar willen we op het juiste moment graag gepast aandacht aan besteden.

  C-veld
  De gemeente Breda gaat in de zomervakantie het C-veld aanpakken. De mat die er nu ligt, voldoet op termijn niet meer aan de gestelde eisen. Daardoor is de gemeente genoodzaakt om de huidige mat te vervangen. Deze wordt bovendien voorzien van kurkvulling i.p.v. het huidige rubber. Dit komt voor uit de meest recent gedane adviezen van de Europese Commissie. Deze adviezen neemt de gemeente Breda over.

  E-veld en Oefenhoek
  Ook deze natuurgrasvelden gaan tijdens de zomer weer in ruststand. Dit zal om en nabij half juni zijn. Verder gaan op deze twee velden geen bijzondere werkzaamheden plaatsvinden.

  De exacte data volgen zo snel mogelijk. Evenals verder info over de renovatiewerkzaamheden.

  Het bestuur