WEBSHOP

• Update van de Grote Clubactie 2019

30 sep 2019
  • De Grote Clubactie 2019 is nu ruim 2 weken aan de gang en het is tijd voor een eerste update met tot nu toe behaalde successen:

• Binnen 1 dag (op zondag 15 september 2019) is het eerste boekje ingeleverd waarvan alle loten zijn verkocht!
    • Op zondag 22 september hebben 5 van onze jeugdspelers tijdens de wedstrijd van Heren 1 negenenzestig extra loten verkocht!
    • Op zondag 22 september heeft onze voorzitter Christel Geerts aan het team van Heren 1 een certificaat uitgereikt omdat zij als team een Superlot hebben gekocht;
    • Dames 1 hebben besloten om samen als team ook een Superlot te kopen;
    • Op donderdag 26 september zijn door 1 lid meerdere boekjes ingeleverd waarmee in totaal 125 loten zijn verkocht!!!

Kortom, we zijn goed bezig!

Voor het begin van de herfstvakantie willen we jullie de eerste keer informeren over hoeveel loten we als v.v. Bavel hebben verkocht. Lever dus voor die tijd jullie (liefst volle) boekjes in bij 1 van de inleverpunten!

Nogmaals aandacht voor het Superlot:

Hierbij wordt aan kopers van loten de mogelijkheid geboden om in één keer 50 loten tegelijk te kopen. Daarmee heb je een grotere win kans op een prijs. Met de verkoop van deze Superloten maken wij als club kans op het Grote Clubfeest ter waarde van € 5.000,-.

Online verkoop van loten:

Heb je familieleden of vrienden die ver weg wonen? Geen probleem! Op 21 september hebben jullie (mogelijk in de SPAM box) een mailtje ontvangen met daarin een online verkooplink. Deze kunnen jullie eenvoudig via Whatsapp of per email delen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Voor meer informatie, check de website www.clubactie.nl.

Mochten er nog personen / bedrijven geïnteresseerd zijn in de aankoop van een Superlot, laat het ons weten. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar vrijwilligers@vvbavel.nl.

Vriendelijke groeten,
    Commissie voor de Grote Clubactie 2019