• Transfers binnen de damesselectie

2 jul 2022
  • Na het lijfsbehoud in de hoofdklasse heeft de damesselectie het vizier weer op volgend seizoen gericht. De afgelopen weken hebben verschillende speelsters meegetraind en gesproken met de staf voor volgend seizoen. Maar liefst zes speelsters van SC ‘t Zand maken de overstap naar v.v. Bavel. Amber Beerens, Meis Beärda, Suze Krekelberg, Julia Klokgieters, Senna den Oudsten en Anouk Emons komen onze club versterken. Verder komt ook Daphne Hems over van Trinitas Oisterwijk en komt Lotte van Moergestel over van DIA.

Naomi van Pruissen heeft besloten de club te verlaten en Birgit van Oosterbosch stopt na jarenlange trouwe dienst in het eerste team, zij gaat lager voetballen.

Hoofdtrainer Jim Verhaart is blij met de versterkingen en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.