• Teamindelingen jeugd '22-'23

  1 jun 2022
  |
  • 0
 • Onderstaand de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2022-2023.

  Zowel voor als achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt door trainers, coaches, teammanagers, hoofdtrainers en coördinatoren om tot een voor iedereen passende indeling te komen. Zo zijn er onder meer spelers uitgenodigd voor extra trainingen, zijn spelers gevraagd om bij wedstrijden (van andere teams) mee te doen en zijn er (extra) oefenwedstrijden geregeld. Op meerdere momenten in het seizoen zijn overleggen geweest met de (hoofd-)trainers, coaches, coördinatoren en het Hoofd Jeugd Opleiding. Daarnaast zijn waar nodig geacht individuele gesprekken gevoerd met spelers en ouders.  Dit heeft geresulteerd in een indeling waarvan wij de overtuiging hebben dat deze past bij zowel de sportieve ambities van de club alsook het plezier dat iedereen aan voetballen bij v.v. Bavel moet beleven.   

  We zijn ons er echter van bewust dat het ondanks het zorgvuldig doorlopen proces in een aantal specifieke situaties toch niet is gelukt om tot de best passende indeling te komen.

  Indien dit het geval is, kunnen spelers en/of ouders dat via onderstaande emailadressen aangeven bij de coördinator van de leeftijdscategorie die hoort bij de indeling van het nieuwe seizoen. Zij nemen vervolgens contact op om de wensen en mogelijkheden met elkaar af te stemmen.  

  Teamindeling jeugd 2022-2023

 • Met sportieve groet,  

  Erwin Wijgaarts
  Hoofd Jeugd Opleiding 

  Roeland Verbeet
  Bestuurslid Jeugd