• Teamindelingen jeugd 2021-2022

1 jun 2021
  • Beste lezer, ouders, spelers en speelsters,

Hieronder tref je de concept-indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2021 / 2022. Vertrek van spelers en/of nieuwe aanmeldingen kunnen tot gevolg hebben dat hierop nog aanpassingen worden gedaan. De hoofdtrainers, coördinatoren, trainers en leiders hebben deze met grote zorgvuldigheid samengesteld. Mocht je vragen of opmerkingen hebben m.b.t de teamindelingen dan kunnen deze tot uiterlijk 6 juni 2021 gedeeld worden via jeugdopleiding@vvbavel.nl. Wij zullen hier dan actie op nemen.

Waar reeds bekend, zijn tevens de coach(es), teammanager(s) en trainer(s) ingevuld. Zoals te zien is de begeleiding nog niet compleet bij alle teams. De club is hiervoor afhankelijk van vrijwilligers, het is dus niet vanzelfsprekend dat de functies worden ingevuld.

Samen maken we de club: Heeft u interesse in het invullen van een van de vrijwilligersfuncties, dan zijn wij daar uiteraard blij mee! In dat geval vragen wij u zich melden bij de leeftijdscoördinator.

De organisatie van de jeugdopleiding voor komend seizoen en de contactgegevens vind je in onderstaand overzicht.

• Bestuurslid Jeugdopleiding Hoofd Jeugdopleiding
    Roeland Verbeet Joost van Beek
  • NB:  nieuwe (trainings)leden zijn (dus) wellicht nog niet ingedeeld in een team. Hierover neemt de leeftijdscoördinator nog contact met u op.

Namens de voetbaltechnische commissie/jeugdopleiding,
    Roeland Verbeet en Joost van Beek