• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Teamindeling jeugd seizoen 2024-2025

  15 jun 2024
  |
  • 0
 • Beste spelers, ouders, trainers, coaches en teammanagers,  

  Via onderstaande button wordt de indeling bekend gemaakt van de jeugdteams bij v.v. Bavel voor het seizoen 2024-2025. Zowel voor als achter de schermen is de afgelopen periode hard gewerkt door trainers, coaches, teammanagers, hoofdtrainers en coördinatoren om tot een voor iedereen passende indeling te komen. Zo zijn er onder meer spelers uitgenodigd voor extra trainingen, zijn spelers gevraagd om bij wedstrijden (van andere teams) mee te doen en zijn er (extra) oefenwedstrijden geregeld. Op meerdere momenten in het seizoen zijn overleggen geweest met de (hoofd-)trainers, coaches, coördinatoren en het Hoofd Jeugd Opleiding. Daarnaast zijn waar nodig geacht individuele gesprekken gevoerd met spelers en ouders. Dit heeft geresulteerd in een indeling waarvan wij de overtuiging hebben dat deze past bij zowel de sportieve ambities van de club alsook het plezier dat iedereen aan voetballen bij v.v. Bavel moet beleven. 
   
  We zijn ons er echter van bewust dat het ondanks het zorgvuldig doorlopen proces in een aantal specifieke situaties toch niet is gelukt om tot de best passende indeling te komen. Indien dit het geval is, kunnen spelers en/of ouders dat aangeven bij de coördinator van de leeftijdscategorie die hoort bij de indeling van het nieuwe seizoen. Zij nemen vervolgens contact op om de wensen en mogelijkheden met elkaar af te stemmen en toe te lichten.  

  Waar reeds bekend, zijn tevens de coach(es), teammanager(s) en trainer(s) ingevuld. Zoals te zien is de begeleiding nog niet compleet bij alle teams. We zijn nog druk bezig de juiste invulling hiervoor te vinden. De club is hiervoor afhankelijk van vrijwilligers, het is dus niet vanzelfsprekend dat de functies worden ingevuld.

  Samen maken we de club:
  Heeft u interesse in het invullen van een van deze vrijwilligersfuncties, dan zijn wij daar uiteraard blij mee! In dat geval vragen wij u zich te melden bij de leeftijdscoördinator.

  Met sportieve groet, 
  Erwin Wijgaarts
  Hoofd Jeugd Opleiding 

  Richard Wimmer
  Voorzitter Jeugdcommissie (VTC)

  Teamindeling jeugd 2024-2025