• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Teamindeling jeugd - '23-'24

  2 jun 2023
  |
  • 0
 • Beste spelers, ouders, coaches en teammanagers,  

  Op 01 juni 2023 wordt de indeling bekend gemaakt van de jeugdteams bij v.v. Bavel voor het seizoen 2023-2024. Zowel voor als achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt door trainers, coaches, teammanagers, hoofdtrainers en coördinatoren om tot een voor iedereen passende indeling te komen. Zo zijn er onder meer spelers uitgenodigd voor extra trainingen, zijn spelers gevraagd om bij wedstrijden (van andere teams) mee te doen en zijn er (extra) oefenwedstrijden geregeld. Op meerdere momenten in het seizoen zijn overleggen geweest met de (hoofd-)trainers, coaches, coördinatoren en het Hoofd Jeugd Opleiding. Daarnaast zijn waar nodig geacht individuele gesprekken gevoerd met spelers en ouders.  Dit heeft geresulteerd in een indeling waarvan wij de overtuiging hebben dat deze past bij zowel de sportieve ambities van de club alsook het plezier dat iedereen aan voetballen bij VV Bavel moet beleven.   

  De JO19-1 en JO19-2 zijn komend seizoen samengevoegd tot de zogenaamde ‘JO19 selectie’. Uit deze selectie wordt iedere week door de hoofdtrainer van de JO19 een verdeling gemaakt tussen spelers voor de komende wedstrijd. De criteria voor deze verdeling zal worden gecommuniceerd naar de spelers uit de JO19 selectie.

  We zijn ons er echter van bewust dat het ondanks het zorgvuldig doorlopen proces in een aantal specifieke situaties toch niet is gelukt om tot de best passende indeling te komen.

  Indien dit het geval is, kunnen spelers en/of ouders dat aangeven bij de coördinator van de leeftijdscategorie die hoort bij de indeling van het nieuwe seizoen. Zij nemen vervolgens contact op om de wensen en mogelijkheden met elkaar af te stemmen.  

   

  Met sportieve groet, 

  Erwin Wijgaarts
  Hoofd Jeugd Opleiding 

  Roeland Verbeet
  Bestuurslid Jeugd 

  update 230623

  Teamindeling jeugd 2023-2024