WEBSHOP

• Superlot - JO15-1

14 okt 2019
  • We kennen het fenomeen allemaal. Eens in het jaar gaan heel veel verenigingen in Nederland op pad om lootjes voor de Grote Clubactie te verkopen. De jongste jeugd staat te popelen om dit te gaan doen, dat vinden ze prachtig. Jongeneren vanaf de puberale leeftijd staan daar niet echt om te springen, enigszins wel begrijpelijk.

De JO15-1 van v.v. Bavel vond daar een creatieve en prachtige oplossing voor. Deze ploeg kocht namens het gehele team een superlot ter waarde van €150,00. Een prachtige zet waarbij spelers, begeleiding en ouders tonen dat ze een echte band met onze club hebben. Afgelopen zaterdag gingen ze daarom in de rust van hun oefenwedstrijd op de foto met onze trotse voorzitter Christel Geerts.

Grote complimenten voor deze oplossing, eentje waar heel veel waardering naar uit gaat! Samen maken we de club.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in de aankoop van een superlot, laat het ons weten. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar vrijwilligers@vvbavel.nl.