• STERK BAVEL VR3 WINT VAN MADE

6 mei 2019
  • Naarmate het seizoen vordert, lijkt Bavel VR3 zich steeds beter thuis te voelen in de 3e klasse. Na vroeg in het seizoen nog van Madese Boys VR1 te hebben verloren, trokken de groenhemden de overwinning nu naar zich toe.

De openingsfase van de wedstrijd was voor het publiek leuk om te zien. Beide teams zochten de aanval en legden veel energie in het duel. Het spel golfde op en neer en via verzorgd voetbal probeerden zowel Bavel als Madese Boys tot kansen te komen. Met name via de sterke rechterflank werden de bezoekers een aantal keer gevaarlijk, maar deze aanvallen werden steeds goed afgestopt. Ook Bavel meldde zich in aanvallend opzicht. Na ruim een half uur opende Kaat van Hooijdonk de score. Op aangeven van Lesley Feskens kwam ze vrij voor het doel en schoof ze de bal bekeken in de onderhoek: 1-0.

In de tweede helft werden de ruimtes op het veld groter, waarvan met name Bavel goed profiteerde. Hoewel de thuisploeg soms net te slordig was in de passing, werd de voorsprong wel verdubbeld. Marloes Gerrissen tekende voor de 2-0. De bezoekers leken hierdoor het geloof in een resultaat wat te verliezen. Bavel voetbalde door en breidde de score verder uit. Een schot van Cynthia Vermeer werd gekeerd en belandde voor de voeten van Manon de Rooij. Zij mikte vervolgens op de paal, maar tikte de rebound tegen de netten: 3-0. In de slotfase kreeg Bavel nog mogelijkheden om verder uit lopen, maar dat gebeurde niet. Zodoende een afgetekende en verdiende 3-0 overwinning voor het Bavels collectief!

Jos Hermans maakte weer toffe wedstrijdfoto's: https://bit.ly/2ZZyGpK