• Rabobank Clubsupport

5 okt 2020
  • Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

De Rabobank reserveert jaarlijks geld om te doneren aan verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Rabobank Breda stelt in totaal €100.000 beschikbaar voor alle verenigingen in Breda.

Heb je een Rabobankrekening en ben je lid? Dan kan jij nu het verschil maken. En het kost je niets. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.

Het kan onze vereniging een hoop geld opleveren. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Stem nu.

Alvast bedankt!

#RaboClubSupport #decooperatieveRabobank #vvbavel #samenmakenwedeclub