• Raaf Rovers uit de JO9-1 gaat naar PSV

  2 jun 2022
  |
  • 0
 • Raaf Rovers uit de JO9-1 gaat vanaf volgend seizoen keepen in de jeugd bij PSV. In zijn derde jaar bij Bavel heeft Raaf ervoor gekozen om te gaan keepen en daarmee is hij in zijn eerste jaar gelijk opgevallen bij de talentendag van PSV. Zijn grote droom: ‘De nieuwe Manuel Neuer worden’.

  Volgens zijn trotse vader Richard zit het met de motivatie wel goed. ,,Hij kijkt op YouTube naar vrijwel iedere keepersclinic van Manuel Neuer en met die tips gaat hij gelijk aan de slag. Gepaard met een stukje aangeboren talent heeft dat ervoor gezorgd dat hij nu bij PSV mag gaan keepen.”

  Raaf is helemaal gek van voetbal en is dan ook zoveel mogelijk bezig met die hobby. Hij schrijft zich altijd in voor talentendagen wanneer de kans zich voordoet. Voordat Raaf zich inschreef voor de talentendag bij PSV, is hij eerst nog met zijn vader naar een talentendag bij NAC geweest. ,,Dat is eigenlijk heel gek, want een paar weken geleden vonden ze hem bij NAC net niet goed genoeg. Bij PSV werd hij er juist gelijk uitgepikt en daar wilden ze hem graag bij de jeugdelftallen toevoegen. Sindsdien is hij helemaal ‘into PSV’. Hij loopt bij wijze van spreken iedere dag in een PSV-tenue tegenwoordig en kan niet wachten om te beginnen.”

  Via deze weg wensen wij Raaf namens v.v. Bavel ontzettend veel succes op De Herdgang in Eindhoven!

  Interview met Richard Rovers (vader van Raaf).