• Puntzakkentraining 2021: dat smaakt naar meer!

2 apr 2021
  • Hoe gaaf is het om anderhalf uur lang training te krijgen van de toppers van de heren- en vrouwenselectie? Als zij je tips kunnen geven of juist een nieuwe trucje kunnen leren. En ook zelfs even tijd hebben om met je op de foto te gaan!

In deze coronatijd moet je creatief zijn. De jeugd heeft vrijwel altijd mogen voetballen, maar het is soms best saai om voor de tiende keer tegen hetzelfde team te spelen. Afwisseling helpt! En wat is er leuker dan samen met de sterren van onze eerste teams te spelen? En niet te vergeten: om na afloop een welverdiende puntzak friet en een enige echte v.v. Bavel-bidon te krijgen.

Vorige week zaterdag zagen we, ondanks wat regen- en hagelbuien, alleen maar blije gezichten. Bij spelers, begeleiders, trainers, coaches, vrijwilligers. Bij iedereen. Waarom? Omdat het gewoon leuk was. Omdat het liet zien dat we als club altijd ons best willen doen om leuke activiteiten te organiseren. Complimenten aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Dat smaakt naar meer. Naar meer puntzakken friet? Ja dat ook.

Enne, jeugdspelers: vergeet niet om voortaan altijd je v.v. Bavel-bidon mee te nemen naar trainingen en wedstrijden!

Er zijn heel veel foto's gemaakt van deze dag. Deze zijn te bekijken of te downloaden via onderstaande button.

Onderstaand een kleine selectie. Met dank aan de fotografen van deze dag!

Foto's puntzakkentrainng