WEBSHOP

• A.s. donderdag maakt Piet Paulusma de landelijke eindstand van de Grote Clubactie 2019 bij v.v. Bavel bekend!

10 dec 2019
  • Piet Paulusma maakt de landelijke eindstand van de Grote Clubactie 2019 bij v.v. Bavel bekend!

Onze club heeft de Grote Clubactie groter opgezet dan de voorgaande jaren. Iedereen heeft daar haar/zijn steentje aan bijdragen en we hebben aan de buitenwereld laten zien hoe het allemaal reilde en zeilde de afgelopen maanden.

We mogen ook nog ander mooi nieuws melden.
    Op donderdag 12 december 2019 komt Piet Paulusma langs bij v.v. Bavel om zijn weerpraatje voor die dag op te nemen. Tegelijkertijd wordt de eindstand van de Grote Clubactie 2019 bekend gemaakt en horen wij wat we SAMEN voor v.v. Bavel hebben opgehaald. De spelers/speelsters van JO11-4 en MO13-1 hebben als team de meeste loten verkocht. Zij worden die avond verwacht om in clubtenue een rol te spelen bij de opnames. We gaan er SAMEN een leuke afsluiting van deze actie van maken. En we komen ’s avonds natuurlijk bij SBS6 op tv! Is dat geen geweldig nieuws?

Uiteraard is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. De opnames starten rond 18:00.

Commissie van de Grote Club Actie 2019.