• 'Onze’ jeugdspelers in finale schoolvoetbaltoernooi - update

7 jun 2022
  • UPDATE 2

Het is inmiddels alweer een weekje geleden maar het team van de Toermalijn heeft in Sint-Michelsgestel vorige week ook het toernooi van Zuid Nederland gewonnen. Vrijdag 17 juni a.s. mogen zijn gaan strijden om het NK schoolvoetbal in Zeist bij de accommodatie van de KNVB. Wij wensen de jongens ook dan weer veel succes.

______________

UPDATE

Het was een close call, maar na een hele natte en vooral ook zeer spannende finale hebben de Toermalijn mannen helaas verloren met 2-1. In de allerlaatste minuut wist het team van de Zandberg nog te scoren. Het was erg leuk te zien dat er veel toeschouwers in het stadion zaten. De jongens hebben er van genoten.

Nu op naar volgende week waar het Toermalijn team mee doet aan de finales van de provincie.

______________

Aanstaande maandag staat de finale van het Bredase schoolvoetbaltoernooi op het programma.

Namens basisschool De Toermalijn doen er een flink aantal spelers van onze club mee (oa. JO13-2, JO12-1, JO12-3). Ze mogen de finale spelen in het mooie Rat Verlegh Stadion van NAC Breda en nemen het op tegen De Zandberg.

Uiteraard kunnen ze alle steun gebruiken, dus het publiek is van harte welkom! Om 18.30 uur begint de wedstrijd, dus zorg dat je op tijd bent.

Overigens hebben de jongens van De Toermalijn de regiofinales al gespeeld. De stad Breda had nog geen winnaar dus na loting heeft De Toermalijn daar afgelopen woensdag gespeeld.

Ze hebben deze regiocup gewonnen en gaan nu op 3 juni de finales van de provincie spelen.

Wij wensen Job, Maxiem, Kalin, Spike, Rick, Sjoerd, Ties, Sami, Youp, Omar, Jonas en Ties en coaches Richard en Thijs veel succes!