• Online collecte fonds gehandicaptensport en v.v. Bavel

9 apr 2021
  • Sporten en bewegen moet voor iedereen mogelijk zijn. Het is voor iedereen een moeilijke tijd, waarin sporten en bewegen belangrijker is dan ooit. Bij v.v. Bavel mag niemand buitenspel staan. Met of zonder beperking, iedereen moet kunnen sporten. Het G-voetbal is al jarenlang een belangrijk onderdeel binnen onze vereniging en in deze moeilijke tijd helpt het fonds gehandicaptensport de financiële impact te beperken door een online collecte voor het fonds gehandicaptensport en onze eigen vereniging. 50% van de opbrengst gaat naar het fonds gehandicapten sport en 50% naar onze eigen vereniging. Met de opbrengst kan het G-voetbal gestimuleerd worden door onze vereniging toegankelijk te houden voor deze doelgroep en bijvoorbeeld een G-toernooi te organiseren.

Heb jij geld over doordat je de afgelopen maanden geen koffie, AA-drink, frisdrank of biertje in onze kantine hebt kunnen drinken? Geef dan jouw bijdrage en maak de gehandicaptensport mogelijk. Klik op onderstaande button of gebruik de QR code.

Direct doneren