• EEN NIEUW SEIZOEN, EEN NIEUWE WEBSITE!

29 aug 2018
  • Vanaf deze week is de nieuwe website in de lucht. Omdat de oude website toch wel enigszins verouderd en arbeidsintensief was, is er besloten een nieuwe website te ontwikkelen.

We hebben geprobeerd de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken met meer en duidelijkere informatie over alle soort activiteiten binnen onze club. De website is responsive, dus ook goed te lezen van een mobiel of ipad. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde database als voetbal.nl waardoor je nu ook op de voetbal.nl app meer informatie kunt terugvinden van v.v. Bavel.

Berichtgeving

Op de website vind je uiteraard de teampagina’s, het wedstrijdprogramma, informatie over onze club, de sponsormogelijkheden en alle laatste nieuwtjes. Zeker voor wat betreft de laatste rubriek is alle input welkom! Heb je input mail deze dan naar communicatie@vvbavel.nl

Ook wedstrijdverslagen kunnen op leuke wijze op de homepage en teampagina getoond worden. Wedstrijdverslagen zijn vanaf nu meer dan welkom! Mail ze naar wedstrijdverslagen@vvbavel.nl.

Zichtbaarheid op de website

Op de website zijn alle gegevens verwerkt vanuit Sportlink, de database van zowel de KNVB als voetbal.nl. Deze voldoen aan de vereisten vanuit nieuwe privacywetgeving. Vanwege deze privacywetgeving zie je zowel op de site als in de voetbal.nl app veel namen op 'afgeschermd' staan. Dit kan makkelijk aangepast worden door jou zelf.

Ga in de voetbal.nl app naar

- instellingen

- zichtbaarheid; hier kun je kiezen voor:

• normaal; naam en foto zichtbaar (foto alleen in de app)
    • beperkt; naam is zichtbaar
    • afgeschermd; er is niets zichtbaar

Het is uiteraard aan eenieder persoonlijk te beslissen hoe of dat hij/zij op online vermeld wil worden binnen de v.v. Bavel website en voetbalapp, echter als club vinden wij het prettig als leden in ieder geval de beperkte modus inschakelen zodat we een zo volledig mogelijk overzicht hebben van de verschillende Bavel teams.

Dit geldt ook voor vrijwilligers die binnen een team of commissie actief zijn. Ook voor hen geldt dat zij dit middels een aanmelding op de voetbal.nl app zelf kunnen instellen.

Meer informatie over hoe je dit kunt aanpassen vind je uiteraard ook hier op de nieuwe website. Zie banner onder dit bericht.

Teampagina

Naast namen van de spelers en het programma is er op de teampagina ook ruimte voor een teamfoto. De teamfoto’s zullen in het weekend van 22 & 29 september aanstaande gemaakt worden en hierna toegevoegd worden aan onze website. Informatie volgt via de teammanager.

Suggesties

Komende weken zullen wij nog druk zijn met het finetunen van de website en deze aanvullen met nog meer relevante en leuke informatie. Mocht iets niet duidelijk zijn of heb je suggesties, laat het ons vooral weten via communicatie@vvbavel.nl.