• Nieuwe scheidsrechters gezocht

5 sep 2021
  • Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die voor onze teams, zowel de jeugd als senioren, een wedstrijd willen fluiten. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij ook weer een scheidsrechterscursus aanbieden.
    Zoals sommige teams helaas al gemerkt hebben, wordt het steeds moeilijker om voor alle wedstrijden scheidsrechters aan te kunnen stellen, omdat er een groot tekort is aan scheidsrechters binnen onze vereniging. Dat vinden wij jammer, want een goede scheidsrechter is noodzakelijk voor het sportief verloop van een wedstrijd.
    Er zullen helaas ook dit jaar teams zijn die geen scheidsrechter krijgen toegewezen. Helaas kan het op dit moment niet anders. Wij vertrouwen op jullie begrip hiervoor en verzoeken jullie zelf voor een alternatief te zorgen.

Wil je je aanmelden als scheidsrechter of meer informatie, dan kun je mailen naar scheidsrechters@vvbavel.nl of telefonisch contact opnemen met commissieleden Lizet van Engelen (06-12477356) of Ad van Gils (06-31957096). Ook wanneer je af en toe, maar niet iedere week, wilt fluiten horen we graag van je!

Tot slot een oproep aan alle spelers, begeleiders en toeschouwers: Behandel de scheidsrechters met respect, want ze staan er ook voor jullie.

Samen maken we de club!