• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Nieuwe entree bij v.v. Bavel: hoe is de situatie nu?

  7 feb 2023
  |
  • 0
 • Bij het betreden van ons sportpark ‘De Roosberg’, is het vast al opgevallen dat de entree compleet is vernieuwd. 

  Er zijn meer fietsenstallingen gecreëerd en er is ook rekening gehouden met ruimte voor het parkeren van scooters en brommers. Bovendien is er een nieuw hekwerk geplaatst en is de bestrating in de stallingen vernieuwd. Dit alles om onze leden nog meer te stimuleren op de fiets te komen. Daarbij zorgt het voor een frisse, nieuwe uitstraling van onze vereniging. 

  Wij begrijpen dat, met name de uitclubs, met de auto naar ons complex komen. De parkeerproblematiek rondom onze club, de tennisvereniging en de manege is al jarenlang een onderwerp van gesprek. Er zijn door specialisten tellingen gedaan en de gemeente Breda heeft samen de betrokken verenigingen al veel gesprekken gevoerd.

  Het blijft een enorm punt van aandacht voor het bestuur. Er wordt nog altijd een oplossing verlangd van de gemeente Breda, maar deze blijft helaas al te lang uit. Wij blijven er alles aan doen om te zorgen dat dit probleem snel en goed wordt aangepakt.

  Tot die tijd kunnen onze eigen leden, maar zeker ook de bezoekende clubs, hun auto parkeren op het terrein achter de manage. Hier zijn ook veel parkeerplaatsen beschikbaar.

  Door de zij-ingang tegenover de manege kan ons sportpark dan betreden worden. Met name in de weekenden is dit een handige plaats om te parkeren of te verzamelen om gezamenlijk naar een uitwedstrijd te gaan. 

  Wij stimuleren echter nogmaals alle eigen leden zoveel mogelijk op de fiets te komen. Dan staat onze nieuwe fietsenstalling ook altijd mooi vol. 

  Vragen? Opmerkingen? Goede ideeën?  Neem gerust contact op met het bestuur via info@vvbavel.nl

  Samen maken we de club!

  Het bestuur