• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • NAC Breda komt naar v.v. Bavel

  31 jan 2024
  |
  • 0
 • In de zomervakantie komt NAC Breda naar v.v. Bavel voor een 3-daags NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp op woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 augustus 2024, dagelijks van 9:00 uur 15:00 uur. Schitter jij in de zomervakantie als een echte profvoetballer op de velden bij v.v. Bavel? Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief Soccer Camp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het NAC Breda Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.   

  Over het NAC Breda Soccer Camp

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp en Keeperskamp. 

  Het Soccer Camp en Keeperskamp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke NAC Breda belevingen.  

  Wat kunnen deelnemers aan het NAC Breda Soccer Camp verwachten?  

  - ​Voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar

  - Inclusief nieuw NAC Breda Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken)  
  - Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken  
  - Leuke NAC Breda belevingselementen
  - Professionele en enthousiaste trainers
  - NAC Breda Soccer Camps certificaat

  Kortom een voetbalkamp om nooit te vergeten! 

  Aanmelden?
  Deelname aan het 3-daagse Soccer Camp bedragen € 189,-, de kosten voor het NAC Breda Keeperskamp bedragen € 199,-  

  Ga snel naar www.nac.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.