WEBSHOP

• Muijs Scaldis Reizen nieuwe hoofdsponsor vrouwenvoetbal v.v. Bavel

1 feb 2019
  • De vrouwenselectie maakt al enkele jaren gebruik van de diensten van Muijs Scaldis Reizen. Zo nu en dan wordt er naar uitwedstrijd gereisd in de bekende NAC-bus van Muijs Scaldis Reizen. Bovendien is de reisorganisatie ook al vier jaar trouwe sponsor van onze dorpsclub. Aan het begin van het huidige seizoen is het sponsorcontract opengebroken tot en met juni 2020.

Het grote verschil met het vorige contract is dat Muijs Scaldis Reizen zich nu ook hoofdsponsor van het vrouwenvoetbal bij v.v. Bavel mag noemen. De club is ontzettend verheugd dat het bedrijf uit Sint-Willebrord zich bereid heeft gevonden om het hoofdsponsorschap van het vrouwenvoetbal bij onze vereniging op zich te nemen.

Zondag 27 januari, voorafgaand aan de historische wedstrijd v.v. Bavel VR1 - AFC Ajax VR1 werd het nieuwe contract door general manager van Muijs Scaldis Reizen, Mark van Haaren, officieel getekend.