WEBSHOP

• Met de partybus naar de wedstrijd? De JO12-4 doet het gewoon!

29 nov 2019
  • Er zijn soms van die dagen die je nooit meer gaat vergeten. Van die dagen die altijd in je herinneringen blijven zitten. V.V. Bavel JO12-4 beleefde zo’n dergelijke dag op zaterdag 23 november 2019. Niet vanwege een wereldgoal, niet vanwege een kampioenschap of een hele grote overwinning. Wel door het vervoer naar hun wedstrijd tegen Right’Oh JO12-1 door middel van een echte partybus.

Speelster Juliet Sebregts schreef er het volgende verslag over:

Het was een vroege zaterdag ochtend en we verzamelden bij v.v. Bavel. Toen  iedereen er was liepen  we met zijn allen naar de weg en daar stond een grote party bus op ons te wachten. Er kwamen vlammen uit het dak en schuim uit de zijkant. Toen we dat zagen had iedereen er al gelijk zin in. We liepen de bus in en de muziek stond super hard. We gingen zitten en toen vertrok de bus. Toen we eenmaal aan het rijden waren gingen we helemaal los op de muziek en we gingen grappige en rare dansjes doen.

Na een klein half uurtje waren we in Geertruidenberg en gingen we naar de kleedkamer. We kregen in de kleedkamer onze nieuwe voetbal pakken uitgedeeld en we gingen omkleden. Na een klein kwartiertje gingen we de wedstrijd spelen.

De eerste helft waren we niet goed en fel genoeg. In de rust hebben we het goed doorgenomen en zijn we super goed gaan voetballen. We waren lekker fel en Bart had hele mooie reddingen als keeper. Het was 2-2 en het bleef 2-2. De teams gingen heel goed tegen elkaar op, we hadden beiden veel kansen. Aan het eind waren we wel teleurgesteld, want we hadden deze pot wel kunnen winnen. Maar we hadden wel goed gevoetbald!

Toen we allemaal omgekleed waren gingen we weer terug de bus in. We vroegen allemaal liedjes aan bij de DJ van de bus. We waren weer lekker druk. We kregen ook Radler 0.0 omdat we zo goed hadden gevoetbald. Toen we terug bij Bavel waren, kregen we frikandellen, want dat hadden de coaches beloofd, omdat we de vorige wedstrijd hadden gewonnen. Toen we die op hadden gingen de meesten weer naar huis.

Het was een super leuke ochtend!!!