• MEIDENSELECTIETEAM

Meidenselectieteam v.v. Bavel

Voetbalopleiding voor talentvolle meiden

Het meidenselectieteam bij v.v. Bavel wordt een team van gemotiveerde meiden met een gezamenlijk doel: zo goed mogelijk worden in het voetballen! v.v. Bavel heeft talentvolle speelsters veel te bieden. Zoals uitdagende trainingen, gegeven door gediplomeerde trainers die ervaring hebben in het meiden- en vrouwenvoetbal. Wedstrijden spelen we tegen sterke tegenstanders. Daar leer je namelijk het meeste van! En natuurlijk zijn ook andere zaken goed geregeld, zoals het begeleidingsteam en de materialen en faciliteiten.

Is het meidenselectieteam iets voor jou?

> wil je samen met andere meiden het beste uit je talent halen?

> ben je geboren in 2004, 2005 of 2006?

> zoek je naar uitdaging in trainingen en wedstrijden?

We gaan in het seizoen 2020/2021 van start met het meidenselectieteam. Daarvoor hebben we speelsters nodig die qua niveau en ambitie bij elkaar passen. Denk je dat het meidenselectieteam van v.v. Bavel iets voor jou is? Of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Rens Bogers (meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl of via 06-52463218)

Waarom gaat v.v. Bavel starten met een meidenselectieteam?
    Meiden- en vrouwenvoetbal vinden we bij v.v. Bavel heel belangrijk. We willen een sterke club in de topklasse worden. Om die droom waar te kunnen maken, is goede doorstroom vanuit de jeugd erg belangrijk. Op deze manier bieden we talentvolle speelsters binnen onze club een uitstekende opleiding én de mogelijkheid om door te stromen naar de top van het vrouwenvoetbal.  Met het meidenselectieteam willen wij talentvolle speelsters een zo goed mogelijke voetbalopleiding bieden. Zodat zij het optimale uit hun voetbalcarrière kunnen halen.

In welke competitie gaat het meidenselectieteam spelen?
    Het team gaat spelen in een hoge meidencompetitie (MO17).

Hoe zijn de trainingen geregeld?
    Het team traint twee keer per week. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en speelsters die in de vrouwenselectie spelen. Voor de keepster(s) is er keeperstraining geregeld, gegeven door een van de keepsters uit de vrouwenselectie. Voor speelsters vanaf 15 jaar is er de mogelijkheid om elke week een extra training bij de vrouwenselectie mee te doen.