• Meiden- en vrouwenvoetbal bij v.v. Bavel

  Meiden- en vrouwenvoetbal is bij v.v. Bavel niet weg te denken
  Dat voel je al op het moment dat je voor het eerst bij ons binnenkomt. Het meiden- en vrouwenvoetbal heeft een volwaardige plek in onze vereniging. We zijn ambitieus. Gaan voor plezier. En we doen het samen. Want voetbal is veel méér dan een wedstrijd van elf tegen elf. Bij v.v. Bavel vind jij als speelster een plek die bij je past.

  Vrouwenvoetbal: van topamateurniveau tot recreatievoetbal
  v.v. Bavel staat bekend om haar sterke vrouwenselectie. Ons eerste elftal speelt al jarenlang in de amateurtop. Daar zijn we trots op. En dat willen we uitbouwen. Ben jij ambitieus en zoek je een fijne club om de volgende stap te zetten? Dan pas jij bij ons, want we hebben veel te bieden. Wij geloven dat voetballen in een omgeving die ‘presteren’ uitstraalt, zorgt voor meer plezier. Bij ons vormen VR1 (hoofdklasse), VR2 (2e klasse) en VR3 (3e klasse) samen de vrouwenselectie. De vrouwenselectie is toegankelijk voor talentvolle speelsters vanaf 15 jaar en beschikt over de volgende faciliteiten 

  • Tweemaal per week teamtraining
  • Mogelijkheid tot extra individuele training, gericht op persoonlijke verbeterpunten
  • Training en coaching door gediplomeerde trainers met ervaring in het vrouwenvoetbal
  • Keeperstraining door een gediplomeerde keeperstrainer
  • Gesponsorde wedstrijd- en trainingskleding
  • Eigen fysiotherapeut
  • Busvervoer bij (verre) uitwedstrijden

  Trap jij liever een balletje waarbij gezelligheid voorop staat? Dat kan in VR4. Dit gezellige team traint op woensdag- en vrijdagavond en speelt elke week op zondag een wedstrijd in de 5e klasse. Heb je geen voetbalervaring en wil je kennismaken met voetbal? Dan ben je van harte welkom! Ook hebben wij een 30+ team, speciaal voor speelsters van 30 jaar en ouder. Dit team speelt ongeveer 8 keer per seizoen op vrijdagavond in de 7x7 competitie. 

  Meidenvoetbal
  Jeugdspeelsters kunnen bij onze club op een passend niveau spelen. In het komende seizoen hebben wij meidenselectieteams in de MO15 en MO17. Ben jij geboren in 2005, 2006, 2007 of 2008 en wil jij alles uit je talent halen? Ga dan de uitdaging aan om te voetballen met andere talentvolle meiden bij v.v. Bavel! Zoek je extra uitdaging? Dan bieden wij aanvullend maatwerk, zoals een extra training. Neem meer informatie contact op met meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl

  Natuurlijk is er bij v.v. Bavel ook plaats voor beginnende speelsters, die nog niet eerder hebben gevoetbald. In alle leeftijdscategorieën voetballen er bij onze club meiden. Vanaf de leeftijd van 5 jaar kun je al komen voetballen. Waar mogelijk en gewenst spelen de meiden bij elkaar in een team. Wil jij kennismaken met voetbal? Neem contact met ons op en kom meetrainen!

  Binnen onze club wordt er goed nagedacht over het vrouwen- en meidenvoetbal
  De commissie vrouwen- en meidenvoetbal is verantwoordelijk voor het beleid en is vertegenwoordigd in het hoofdbestuur. In onze visie staan drie punten centraal:

  We gaan voor plezier in voetbal
  We willen elke speelster daar de juiste omgeving voor bieden. Het maakt daarbij niet uit hoe jong of oud je bent. En ook niet hoe goed je bent. We vinden het belangrijk dat elke speelster een goede motivatie heeft en inzet toont. 

  We doen het samen
  Als speelster maak je deel uit van onze vereniging. We vinden het belangrijk dat leden en teams op een fijne manier met elkaar omgaan en samenwerken. Onze vrouwen- en meidenafdeling werkt als een geheel. Er is geen ruimte voor teams die op zichzelf staan.

  We willen beter worden
  Want dat is waar sport om draait. We helpen jou om alles uit het voetballen te halen. En we willen dat onze teams zich ontwikkelen. Met het eerste vrouwenelftal willen we doorgroeien naar de topklasse. Een sterke onderbouw is daarvoor nodig. Daarom vinden we een goede opleiding en doorstroom van jeugdspeelsters belangrijk.  

  Wist je dat…?

  • …wij tegen Ajax hebben gespeeld? In 2019 kwamen we in de 1/8e finale van de beker. Meer dan 1.000 toeschouwers waren bij deze wedstrijd! Helaas was Ajax nét met 0-13 te sterk…
  • …er al meer dan 50 jaar meiden en vrouwen bij onze club spelen? Daarmee waren we een voorloper in het meiden- en vrouwenvoetbal. En dat zijn we nog steeds!
  • …wij deelnemen aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB?
  • …we dezelfde sponsor hebben als de Oranje Leeuwinnen? ING heeft zich als hoofdsponsor van het meidenvoetbal verbonden aan onze club! 

  Heb je een vraag of wil je meer informatie?
  Wil je meer weten over het meiden- en vrouwenvoetbal bij v.v. Bavel? Denk je eraan om bij onze club te komen voetballen en wil je een keer proeftrainen? Of heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl. Je hoort snel van ons.