• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Lussenburg Advies ook hoofdsponsor van vrouwenvoetbal bij v.v. Bavel

  28 aug 2023
  |
  • 0
 • Onze club en hoofdsponsor Lussenburg Advies hebben de overeenkomst opengebroken. Het bedrijf was al hoofdsponsor van v.v. Bavel en de herenselectie en wordt dat nu ook van het vrouwenvoetbal. 
   
  Eigenaar Appie Lussenburg is blij met de nieuwe deal. ,,Ik hoorde dat de club op zoek was naar een nieuwe hoofdsponsor voor het vrouwenvoetbal. Toen heb ik gelijk al aangeven dat ik ervoor open stond om te helpen. Uiteraard in het belang van de club.”
   
  ,,Ik vind dat je als ondernemer moreel verplicht bent om je steentje aan het maatschappelijk leven bij te dragen”, zegt de ondernemer. ,,Dat deed ik natuurlijk al, maar dit is een extraatje. Ik vind het hier leuk en gezellig en voel me hier thuis. Deze club is heel belangrijk voor het dorp.”
   
  ,,Ik weet dat het vrouwenvoetbal al jarenlang goed georganiseerd is, dus het is mooi dat ik mijn naam daaraan kan verbinden”, vervolgt Appie. ,,Je merkt dat het nog steeds opkomst is en ik hoop natuurlijk ook dat er veel jonge meiden voor voetbal kiezen.”
   
  Onze voorzitter, Christel Geerts, is uiteraard ook zeer tevreden dat het bekende Bredase bedrijf zich wederom op een manier aan de club verbindt. ,,We zij hier heel blij mee”, aldus Christel. ,,Het vrouwenvoetbal bij onze club blijft aantrekkelijk en we spelen nog altijd op een mooi en hoog niveau. Op deze manier kunnen we ook de vrouwenteams op een passende manier blijven faciliteren.”