WEBSHOP

• Ledenvergadering Vrienden v.v. Bavel - 24 Januari

8 jan 2020
  • Beste Vrienden,

Gaarne nodigen wij jullie uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van de Vrienden van VV Bavel. Deze wordt gehouden op vrijdag 24 januari in de kantine van v.v. Bavel, aanvang om half 8.

Zoals gewoonlijk zal er weer even terug gekeken worden op de activiteiten van het afgelopen jaar en krijgen jullie inzicht in de financiële situatie van de Vrienden. Uiteraard staat ook het bestedingsdoel weer op de agenda en is er de mogelijkheid om overige zaken die de Vrienden en dus ook v.v. Bavel aan gaan aan te kaarten.

Mocht je niet kunnen laat het dan even weten middels een reply op deze email. Kun je niet, maar wil je wel iets besproken hebben tijdens deze vergadering, dan kun je dat op dezelfde manier kenbaar maken.

Rekende op een grote opkomst groeten we jullie vriendelijk.

Edwin, Pieterbas & Jan