• LID WORDEN VAN VV BAVEL? DAT KAN! WELKOM!

Vanaf 5 jaar kun al je lid worden.

AANMELDEN

Voor het aanmelden bij onze club geldt een aanmeldprocedure en inschrijfformulier. Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen met de Ledenadministratie.

• AFMELDEN / OVERSTAPPEN

Afmelden als lid dien je schriftelijk of per e-mail uiterlijk aan het einde van het seizoen door te geven aan onze ledenadministratie. Bij niet-tijdig afmelden als lid van VV Bavel (vóór 1 juni), wordt € 25 aan administratiekosten in rekening gebracht. Dat zijn de kosten die aan de KNVB worden afgedragen voor een spelend lid.

Bij een overstap naar een andere vereniging moet overschrijving cq aanmelding worden aangevraagd bij de nieuwe vereniging.Via het automatische systeem wordt tussen de betrokken verenigingen de procedure afgewerkt. Het overschrijvingsformulier alsmede de spelerspas, zijn hiervoor niet meer nodig. Bij akkoord van de betrokken verenigingen wordt de overschrijving door de KNVB goedgekeurd. Bij twijfel mag er altijd contact op worden genomen met een van de betrokken verenigingen.

LET OP! AANMELDEN BIJ DE NIEUWE VERENIGING BLIJFT EEN VERPLICHTING VAN DE SPELER/SPEELSTER.

WIJZIGINGEN

Voor wijziging van adres, telefoonnummer of e-mailadres graag een bericht sturen naar de ledenadministratie.