• Denk jij ook aan onze sponsors?

8 apr 2021
  • Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid deze crisis doorstaat, en ook in economisch opzicht deze crisis gaat overwinnen. Wij denken eens te meer graag aan onze trouwe sponsors, die ondanks de zware tijd, pal achter de club blijven staan. En wij natuurlijk achter hen.
    Pas geleden gaven we de sponsors al een grote blijk van waardering in de vorm van het onderstaande filmpje. Maar ook op een andere manier kunnen onze sponsors natuurlijk gesteund worden.

Wat te denken van het motto: ‘koop lokaal’? Of ‘onderneem lokaal’? De ondernemers uit Bavel en omstreken staan te springen om onze leden met welke dienst dan ook, verder te helpen.

Zonder hun bijdrage aan onze club, zouden we er heel veel minder florissant voorstaan. Wij zijn ze dan ook o zo dankbaar. Een bestelling of aankoop bij een lokale ondernemer is wellicht een klein gebaar, maar zeker de moeite waard.

Bent u benieuwd welke sponsors er allemaal aan v.v. Bavel verbonden zijn? Neem eens een kijkje op onze sponsorpagina!

En vergeet niet: ‘Samen maken we de club!’